Vloeronderhoud Utrecht

Voor al uw vloeronderhoud in Utrecht bent u aan het beste adres bij Cleanassist. Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf wat onder andere perfect in staat is het vloeronderhoud voor u te verzorgen.

Zowel voor vloeronderhoud in Utrecht op eenmalige of periodieke basis kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Maatwerk staat hierbij centraal, wij spreken met u persoonlijk af wat wij voor u kunnen betekenen en wanneer het vloeronderhoud plaats vindt. Dit kan zowel voor als na als tijdens werktijd plaats vinden.
Maar niet alleen voor vloeronderhoud in Utrecht staan wij graag voor u klaar. Onze dienstverlening richt zich ook op dagelijkse en periodieke algemene schoonmaakwerkzaamheden, glasbewassing, gevelreiniging en opleveringsschoonmaken.

Op onze website informeren wij u graag nader over onze mogelijkheden. Uiteraard staan wij ook graag persoonlijk voor u klaar voor al uw vragen of het opstellen van een geheel vrijblijvende gratis offerte. Hiervoor kunt u ons bereiken via: 06-14508328 of via: cleanassist@hccnet.nl..
De volgende pagina's zijn ook de moeite waard: Dagelijks onderhoud, Dagelijkse schoonmaak, Gevelreiniging Utrecht, Glasbewassing, Glazenwasser Utrecht, Opleveringsschoonmaak, Sanitair onderhoud, Schoonmaak kantoorpanden Utrecht, Schoonmaakdiensten, Vloeronderhoud Utrecht.Een schone leefomgeving is belangrijk voor een goed functioneren. Om dit te bereiken biedt Cleanassist u een pakket met schoonmaak- en bedrijfsdiensten.

Lees hier hoe wij u van dienst kunnen zijn.
Zoekt u iemand voor de schoonmaak van uw woning?

Lees hier hoe wij u van dienst kunnen zijn.