Sanitair onderhoud

Hygiëne is uiteraard altijd belangrijk, maar misschien nog wel het belangrijkst op het gebied van sanitair. Voor al uw sanitair onderhoud, van dagelijkse schoonmaak tot periodieke uitgebreide reiniging, is Cleanassist uit Utrecht u graag van dienst!

Voor al onze schoonmaakwerkzaamheden, dus ook voor sanitair onderhoud verzorgen wij maatwerk. Dit houdt in dat wij met u persoonlijk afspreken wat schoongemaakt wordt en wanneer wij bij u langs komen voor sanitair onderhoud, dit kan zowel tijdens als voor of na kantooruren plaats vinden.

Maar niet alleen voor sanitair onderhoud kunnen wij u uitstekend van dienst zijn, wij staan ook graag voor u klaar voor glasbewassing, vloeronderhoud, gevelreiniging en dagelijkse en periodieke algemene schoonmaakwerkzaamheden.

Bekijkt u op uw gemak eens onze website, hier informeren wij u graag nader over onze dienstverlening. Bovendien voorzien wij u graag van een gratis en geheel vrijblijvende offerte. Hiervoor, en voor al uw vragen, kunt u contact met ons opnemen via: 06-14508328 of via: cleanassist@hccnet.nl.


.
De volgende pagina's zijn ook de moeite waard: Schoonmaak kantoorpanden Utrecht, Schoonmaakdiensten, Vloeronderhoud Utrecht, Dagelijks onderhoud, Dagelijkse schoonmaak, Gevelreiniging Utrecht, Glasbewassing, Glazenwasser Utrecht, Opleveringsschoonmaak, Sanitair onderhoud.Een schone leefomgeving is belangrijk voor een goed functioneren. Om dit te bereiken biedt Cleanassist u een pakket met schoonmaak- en bedrijfsdiensten.

Lees hier hoe wij u van dienst kunnen zijn.
Zoekt u iemand voor de schoonmaak van uw woning?

Lees hier hoe wij u van dienst kunnen zijn.