Opleveringsschoonmaak

Een opleveringsschoonmaak kan ideaal zijn in diverse gevallen: wanneer u een nieuw pand heeft gekocht, wanneer u uw pand juist over wilt dragen aan de nieuwe eigenaren of wanneer u uw pand een frisse schoonmaakbeurt wilt geven voordat er eventuele kopers komen kijken. Wanneer u de opleveringsschoonmaak uit laat voeren door Cleanassist uit Utrecht, weet u zeker dat u een brandschoon pand als resultaat heeft!

Wij zijn gespecialiseerd in diverse schoonmaakwerkzaamheden waaronder de opleveringsschoonmaak. Daarbij werken wij uitsluitend met de beste materialen en goed ingewerkt personeel. Voor al uw schoonmaakopdrachten voorzien wij u graag van maatwerk. Wat, hoe vaak en wanneer er schoongemaakt wordt, wordt met u persoonlijk afgesproken.

Hebben wij u overtuigd dat wij u voor een opleveringsschoonmaak uitstekend van dienst kunnen zijn? Neemt u dan en ook indien u vragen heeft contact met ons op via: 06-14508328 of stuurt u een e-mail naar: cleanassist@hccnet.nl. Wij voorzien u bovendien graag van een gratis en geheel vrijblijvende offerte!

.
De volgende pagina's zijn ook de moeite waard: Sanitair onderhoud, Schoonmaak kantoorpanden Utrecht, Schoonmaakdiensten, Vloeronderhoud Utrecht, Dagelijks onderhoud, Dagelijkse schoonmaak, Gevelreiniging Utrecht, Glasbewassing, Glazenwasser Utrecht, Opleveringsschoonmaak.Een schone leefomgeving is belangrijk voor een goed functioneren. Om dit te bereiken biedt Cleanassist u een pakket met schoonmaak- en bedrijfsdiensten.

Lees hier hoe wij u van dienst kunnen zijn.
Zoekt u iemand voor de schoonmaak van uw woning?

Lees hier hoe wij u van dienst kunnen zijn.