Schoonmaakdiensten

Voor diverse schoonmaakdiensten bent u bij Cleanassist uit Utrecht aan het juiste adres!
Wij staan graag voor u als bedrijf of particulier klaar voor periodieke of dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden als bijvoorbeeld (bedrijfs-)panden of een opleveringsschoonmaak. Maar ook voor gevelreiniging, glasbewassing of vloeronderhoud kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Voor al onze schoonmaakdiensten staat maatwerk centraal. Wij maken voor u schoon wat u wenst en op welke tijdstippen u dat wenst, dit kan zowel voor als na als tijdens kantooruren betekenen. Uiteraard werken wij hierbij met de beste schoonmaakmiddelen en goed opgeleid en betrouwbaar personeel.

Op onze website informeren wij u graag nader over onze schoonmaakdiensten. Wij weten zeker dat Cleanassist u op dit gebied het allerbeste van dienst kan zijn! Voor al uw vragen of het aanvragen van een gratis en geheel vrijblijvende offerte staan wij graag voor u klaar via: 030 14 50 83 28 of stuurt u een e-mail naar: cleanassist@hccnet.nl.

.
De volgende pagina's zijn ook de moeite waard: Vloeronderhoud Utrecht, Dagelijks onderhoud, Dagelijkse schoonmaak, Gevelreiniging Utrecht, Glasbewassing, Glazenwasser Utrecht, Opleveringsschoonmaak, Sanitair onderhoud, Schoonmaak kantoorpanden Utrecht, Schoonmaakdiensten.Een schone leefomgeving is belangrijk voor een goed functioneren. Om dit te bereiken biedt Cleanassist u een pakket met schoonmaak- en bedrijfsdiensten.

Lees hier hoe wij u van dienst kunnen zijn.
Zoekt u iemand voor de schoonmaak van uw woning?

Lees hier hoe wij u van dienst kunnen zijn.