Glazenwasser Utrecht

Bent u op zoek naar een glazenwasser in Utrecht? Zoekt u dan vooral niet verder, Cleanassist uit Utrecht is u graag van dienst!

Voor zowel particulieren als bedrijven, van enkele tot honderden ramen in uw pand, wij staan voor u klaar. Uiteraard werken wij alleen met de beste schoonmaakmiddelen en met goed opgeleid personeel, een betere glazenwasser in Utrecht dan de glazenwassers van Cleanassist kunt u niet vinden.

Maar niet alleen als u op zoek bent naar een glazenwasser in Utrecht kunnen wij u van dienst zijn. Wij zijn ook gespecialiseerd in dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden, opleveringsschoonmaken of vloeronderhoud.

Kijkt u eens rond op onze website, hier informeren wij u graag wat wij onder andere voor u kunnen beteken als glazenwasser in Utrecht. Voor al uw vragen of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte staan wij graag voor u klaar via: 06-14508328 of stuurt u een e-mail naar: cleanassist@hccnet.nl.

.
De volgende pagina's zijn ook de moeite waard: Opleveringsschoonmaak, Sanitair onderhoud, Schoonmaak kantoorpanden Utrecht, Schoonmaakdiensten, Vloeronderhoud Utrecht, Dagelijks onderhoud, Dagelijkse schoonmaak, Gevelreiniging Utrecht, Glasbewassing, Glazenwasser Utrecht.Een schone leefomgeving is belangrijk voor een goed functioneren. Om dit te bereiken biedt Cleanassist u een pakket met schoonmaak- en bedrijfsdiensten.

Lees hier hoe wij u van dienst kunnen zijn.
Zoekt u iemand voor de schoonmaak van uw woning?

Lees hier hoe wij u van dienst kunnen zijn.