Glasbewassing

Voor al uw glasbewassing voor zowel kantoorpanden, bedrijfsgebouwen als particuliere huizen staat Cleanassist uit Utrecht graag voor u klaar!

Wij werken met de beste materialen en uitstekend opgeleid personeel. Daarbij leveren wij u graag maatwerk, wij spreken met u persoonlijk af welke ramen gewassen worden en wanneer de glasbewassing plaats vindt. Het spreekt vanzelf dat wij u ook graag periodiek van dienst zijn voor de glasbewassing.

Wij wijzen u er graag op dat wij u niet alleen voor glasbewassing van dienst zijn, maar ook graag voor u klaar staan voor dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden, een opleveringsschoonmaak of vloeronderhoud. Voor zowel bedrijven als particulieren.

Wij raden u aan op uw gemak eens onze website te bekijken, hier informeren wij u graag nader over de mogelijkheden. Wij staan graag voor u klaar voor al uw vragen en het verstrekken van een geheel vrijblijvende offerte. Hiervoor kunt u ons bereiken via: 06-14508328 of via: cleanassist@hccnet.nl.

.
De volgende pagina's zijn ook de moeite waard: Glazenwasser Utrecht, Opleveringsschoonmaak, Sanitair onderhoud, Schoonmaak kantoorpanden Utrecht, Schoonmaakdiensten, Vloeronderhoud Utrecht, Dagelijks onderhoud, Dagelijkse schoonmaak, Gevelreiniging Utrecht, Glasbewassing.Een schone leefomgeving is belangrijk voor een goed functioneren. Om dit te bereiken biedt Cleanassist u een pakket met schoonmaak- en bedrijfsdiensten.

Lees hier hoe wij u van dienst kunnen zijn.
Zoekt u iemand voor de schoonmaak van uw woning?

Lees hier hoe wij u van dienst kunnen zijn.