Dagelijkse schoonmaak

Een schone werkomgeving is een voorwaarde om goed te kunnen presteren, uw kwaliteiten liggen op een bepaald gebied, onze specialiteit is schoonmaakwerk!

Cleanassist uit Utrecht is uw ideale partner op het gebied van onder andere de dagelijkse schoonmaak. Wij zorgen ervoor dat u elke dag weer in een schone omgeving uw core business kunt uitvoeren. Onze dienstverlening is maatwerk, samen bepalen wij met u welke werkzaamheden vallen onder de dagelijkse schoonmaak en wanneer deze uitgevoerd worden. Dit kan zowel onder als voor of na kantooruren plaats vinden.

Maar niet alleen voor de dagelijkse schoonmaak kunnen wij u perfect van dienst zijn, ook voor gevelreiniging, glasbewassing, vloeronderhoud en een opleveringsschoonmaak staan wij graag voor u klaar.

Via deze website informeren wij u graag nader over onze mogelijkheden. Uiteraard staan wij voor al uw vragen en een geheel vrijblijvende offerte graag voor u klaar. Hiervoor kunt u ons bereiken via: 06-14508328 of via: cleanassist@hccnet.nl.

.
De volgende pagina's zijn ook de moeite waard: Gevelreiniging Utrecht, Glasbewassing, Glazenwasser Utrecht, Opleveringsschoonmaak, Sanitair onderhoud, Schoonmaak kantoorpanden Utrecht, Schoonmaakdiensten, Vloeronderhoud Utrecht, Dagelijks onderhoud, Dagelijkse schoonmaak.Een schone leefomgeving is belangrijk voor een goed functioneren. Om dit te bereiken biedt Cleanassist u een pakket met schoonmaak- en bedrijfsdiensten.

Lees hier hoe wij u van dienst kunnen zijn.
Zoekt u iemand voor de schoonmaak van uw woning?

Lees hier hoe wij u van dienst kunnen zijn.