Dagelijks onderhoud

De betrouwbare en gedegen partner op het gebied van dagelijks onderhoud op het gebied van al uw schoonmaakwerkzaamheden in uw bedrijfspand is Cleanassist uit Utrecht.

Wij zijn gespecialiseerd in diverse schoonmaakwerkzaamheden, waar onder het dagelijks onderhoud. Maar ook voor gevelreiniging, glasbewassing, vloeronderhoud en een opleveringsschoonmaak staan wij graag voor u klaar. Wij werken via maatwerk, samen met u wordt bekeken wat u graag meegenomen wilt hebben in het dagelijks onderhoud en wat eventueel periodiek. De door ons uit te voeren werkzaamheden vinden uiteraard plaats op het tijdstip dat u het wenst, dit kan zowel na/ voor als tijdens kantooruren plaatsvinden, en wordt verzorgd door goed opgeleid schoonmaakpersoneel.

Bekijkt u op uw gemak eens onze website, hier informeren wij u graag nader over onze mogelijkheden. Voor al uw vragen en/ of een geheel vrijblijvende offerte staan wij graag voor u klaar via: 06-14508328 of stuurt u een e-mail naar cleanassist@hccnet.nl.

.
De volgende pagina's zijn ook de moeite waard: Dagelijkse schoonmaak, Gevelreiniging Utrecht, Glasbewassing, Glazenwasser Utrecht, Opleveringsschoonmaak, Sanitair onderhoud, Schoonmaak kantoorpanden Utrecht, Schoonmaakdiensten, Vloeronderhoud Utrecht, Dagelijks onderhoud.Een schone leefomgeving is belangrijk voor een goed functioneren. Om dit te bereiken biedt Cleanassist u een pakket met schoonmaak- en bedrijfsdiensten.

Lees hier hoe wij u van dienst kunnen zijn.
Zoekt u iemand voor de schoonmaak van uw woning?

Lees hier hoe wij u van dienst kunnen zijn.